Ταξιδιωτική Ασφάλεια Online
VoyageShield Travel Insurance

Ταξιδιωτική Ασφάλεια Online

  • Post Category:Travel Tips

Η ταξιδιωτική ασφάλεια είναι το πιο σημαντικό στοιχείο του ταξιδιού σας. Μπορείτε να οδηγήσετε αυτοκίνητο χωρίς ασφάλιση αυτοκινήτου; Μπορείτε να αγοράσετε ένα σπίτι χωρίς ασφάλιση κατοικίας; Λοιπόν, αν δεν θέλετε να θέσετε σε κίνδυνο τον ταξιδιωτικό προϋπολογισμό σας, μην κάνετε ένα ταξίδι χωρίς πρώτα να αγοράσετε μια ταξιδιωτική ασφάλεια.

 

Γιατί να Αγοράσετε Ταξιδιωτική Ασφάλεια;

Επειδή η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι αυτή που θα:

  • σας παρέχει ιατρική κάλυψη όταν αρρωστήσετε ή έχετε ένα ατύχημα στο εξωτερικό
  • σας καλύψει όταν η πτήση σας ακυρώνεται ή καθυστερεί
  • σας καλύψει όλα τα έξοδά σας σε περίπτωση όπου ένα μέλος της οικογένειας πεθάνει και πρέπει να επιστρέψετε στην πατρίδα σας.
  • σας αποζημιώσει αν χάσετε τις αποσκευές σας ή ακόμα και αν υποστούν βλάβη
  • σας καλύψει ακόμη και για οδοντιατρική περίθαλψη έκτακτης ανάγκης στο εξωτερικό.

Τα περισσότερα προγράμματα ιατρικής ασφάλισης δεν σας καλύπτουν στο εξωτερικό και οι πιστωτικές κάρτες προσφέρουν πραγματικά περιορισμένη προστασία.

Σας συμβουλεύω θερμά, όπως την οικογένεια και τους φίλους μου, να μη ταξιδεύετε ποτέ χωρίς να έχετε ασφάλεια ταξιδιού. Έχω δει να βοηθά πολλούς ανθρώπους η ταξιδιωτική ασφάλεια, αλλά είδα και πολλούς άλλους να απογοητεύονται επειδή δεν την είχαν αγοράσει εκ των προτέρων.

 

Τι να Ψάξετε σε μια Ασφάλεια Ταξιδιού.

Όταν ψάχνετε για το καλύτερο ταξιδιωτικό σχέδιο ασφάλισης, βεβαιωθείτε ότι έχει υψηλό όριο κάλυψης για τα ιατρικά σας έξοδα. Μια καλή εταιρεία θα παρέχει περισσότερα από 150.000 ευρώ στην κάλυψη της περίθαλψης. Τα υψηλά όρια κάλυψης είναι σημαντικά, διότι εάν αρρωστήσετε, τραυματιστείτε  ή χρειαστείτε σοβαρή ιατρική βοήθεια και πρέπει να αναζητήσετε επαγγελματική φροντίδα, θα θέλετε να είστε βέβαιοί ότι καλύπτονται όλα τα υψηλά έξοδα νοσηλείας σας.

Το ταξιδιωτικό σας ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να καλύπτει τη μεταφορά σε κατάλληλα εξοπλισμένη ιατρική εγκατάσταση / επαναπατρισμό σε περίπτωση ατυχήματος ή αιφνίδιας ασθένειας. Η εκκένωση θα πρέπει να ξεκινά από το νοσοκομείο που βρίσκεστε στη χώρα σας. Η τυπική εκκένωση έκτακτης ανάγκης περιλαμβάνει συνήθως αυτή τη διάταξη, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε ξανά ότι μια εταιρεία θα καλύψει το κόστος της πτήσης σας πίσω στο σπίτι εάν τη χρειάζεστε.

Τι δεν Καλύπτεται από την Ταξιδιωτική Ασφάλιση.

Οι περισσότερες Ασφάλειες Ταξιδιών δεν καλύπτουν τα ατυχήματα που υφίστανται όταν κάποιος συμμετέχει σε ακραίες δραστηριότητες περιπέτειας ή αθλητισμού, όπως αλεξίπτωτο, σκι, άλμα bungee  κ.α., εκτός αν πληρώσετε επιπλέον.

Η πλειοψηφία των εταιρειών δεν θα σας καλύψει εάν προκαλέσετε θάνατο ή τραυματισμό σε οποιοδήποτε πρόσωπο ή απώλεια ή ζημιά σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία. Μπορείτε να πάρετε κάλυψη για προσωπική ευθύνη όταν πληρώσετε μια επιπλέον χρέωση.

Οι Ταξιδιωτικές ασφάλειες δεν καλύπτουν κατά κανόνα περιστατικά που σχετίζονται με το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, ή απροσεξία στη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων και των αποσκευών σας. Δεν θα επιστραφούν λεφτά εάν το πρόβλημα συνέβη επειδή ο ασφαλισμένος ήταν ανεύθυνος. Επιπλέον, δεν θα καλύπτονται όλες οι προ υπάρχουσες, συγγενείς και / ή χρόνιες ιατρικές παθήσεις.

 

Αγοράστε την ασφάλιση ταξιδιού σας όσο το δυνατόν συντομότερα

Αποκτήστε προστασία πολύ πριν το ταξίδι σας. Οτιδήποτε μπορεί να πάει στραβά πριν ταξιδέψετε και πρέπει να ακυρώσετε. Ο κακός καιρός, ο τραυματισμός, η ασθένεια ενός ατόμου που ταξιδεύει μαζί σας ή ακόμα και εσάς, μια απεργία είναι μερικοί από τους λόγους. Μην περιμένετε να αγοράσετε την ασφάλιση ταξιδιού σας, επειδή θα καλύψει μόνο για τα πράγματα που μπορούν να συμβούν κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας, αγοράστε την ταξιδιωτική σας ασφάλιση αμέσως μόλις αποφασίσετε τις ημερομηνίες.

Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι ποτέ δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε την ταξιδιωτική ασφάλιση που αγοράσατε. Έχετε υπόψη ότι τα ατυχήματα συμβαίνουν και η ζωή στο εξωτερικό είναι διφορούμενη. Όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά, ειδικά όταν βρίσκεστε σε μια ξένη χώρα, χιλιάδες μίλια μακριά από το σπίτι σας.